+5.000 Glade danske kunder
100% Tilfredshedsgaranti
Livstidsservice på alle elektroniske produkter
SPAR 33%

Queen Glow

DKK 999,00

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Livstidsservice på alle elektroniske produkter
 • Gratis levering samt returnering
 • Et unikt patenteret hudplejeapparat
 • CE godkendt inden for dansk lovgivning
mobilepay-redes-sed

Specifikationer

√  RF/radiofrekvens ultralyds teknologi.
√  Photon/LED-lys terapi.
√  Højfrekvens vibrationsteknologi.
Naturlig jadesten i midten af produktet.
Renser, løfter, opstrammer, forebygger, eliminere.

Queen Glow Hudpleje produkt

Queen Glow er et apparat med en banebrydende teknologi. Der er her tale om både gammel samt ny visdom når det gælder hudpleje produkter. Queen Glow er dronningen af Séduisante, her får du hele pakken med alle funktioner og langt mere til hvis du vælger dette produkt.

Alt indhold er deduceret ned til et produkt med Queen Glow. Du får både rens, hudopstrammelse, hudforyngelse, eliminering af fine linjer og rynker, et dagligt hudpleje produkt og et hudplejeprodukt der faktisk kan gøre din hudpleje rutine spændende og interessant i hverdagen.

Rødt lys – Anti aging 

Det røde LED-lys stimulerer fibroblaster, der producerer kollagen, hvilket igen kan hjælpe hudens ungdommelige udseende. Ved anvendelse af de forskellige hudplejeprodukter, såsom Serum-pakken, hjælper det røde lys med at trænge ind i dybere lag af huden, samtidig med at det hjælper med at forbedre blodcirkulationen, linjer og regenererende celleforbindelser. 

Blåt lys – Anti Blemish 

Blå LED-lys er målrettet mod bakteriekilder, der befinder sig under hudens overflade og bidrager til årsager såsom akne. Lyset hjælper med at udvikle iltradikaler, som hjælper med at ødelægge disse bakterier, samme tid uden at skade sund hud. 

Grønt lys – ensartet hud 

Grønt LED-lys hjælper med at reducere pigmentering, afkøler huden, beroliger huden, forbedrer epidermal hyperpigmentering, hjælper hudens genopbyggelse og hjælper med rødme. Rødme kan eksempelvis være rosacea, hvor apparatet også kan eliminere og give en mere ensartet hud. 

RF står for Radiofrekvent. Radiofrekvent er en minimal stød-lignende følelse som er yderst brugt hos kosmetolog klinikker verden over. Blandt er RF ultrastød teknologien med til at opstramme huden med sin radiofrekvensenergi. Den opvarmer og går i de dybeste hudlag med det formål at stimulere kutan kollagen, elastin og hyaluronsyre-produktionen. Det reducerer også fine linjer og løs hud. Teknikken inducerer derfor vævsombygning og produktion af nyt kollagen og elastin. 

Queen Glow har RF ultrastød teknologi, funktionen er derfor en rutine i flere trin. Men en funktion der forbedrer hudens blødhed og reducerer forekomsten af fine linjer, urenheder men også betændelse. 

Queen Glow har naturligvis også højfrekvens vibrationsteknologi. Med denne funktion kan du opnå en sundere og yngre hud. Vibrationerne giver en peeling of dyb rengøring. Den fjerner hudorme, blackheads, urenheder og snavs for at opfriske din hud og gøre det muligt for serum og fugtighedscreme at trænge ind for bedre resultater. 

Vibrationerne sætter også gang i din blodcirkulation og derved hjælper din hud med at arbejde med sig selv og holde sig sundere fra første gang du bruger den. Gør det til en del af din hudplejerutine for et glødende og strålende udseende. 

Jadesten er inden for de sidste år blevet kendt over hele verden. Men faktisk stammer hudplejerutinen med jadesten helt tilbage fra Kina, flere tusinde år tilbage. Her brugte man blandt andet jadesten til hudplejerutine som urenheder, opstramning – men faktisk også til betændte områder og lidt mere ekstreme hudpleje-irritationer. Jadesten sender energier ud som derved går ind og hjælper hudplejerutinen.

I Queen Glow har vi vedlagt en jadesten i midten af apparatet, derved får du også den funktion samlet i én maskine. Det er en rosa kvarts jadesten som du finder i midten af hovedet på Queen Glow.

Photon LED-Lys terapi

LED lys er en pupulær teknologi i hudplejeprodukter. LED Lys, som faktisk kaldes lysdioder hvis vi skal være helt korrekt, er i sin tid udviklet af NASA. Det lyder meget rummeligt, men det er det faktisk også. 

Det er kort sagt en halvlederlyskilde, der frigiver energi så den kan producere forskellige lysfarver. I LED-lysterapi trænger det energiproducerede lys ind i dybere lag i huden, end som konventionelle lyskilder. Derfor er dette lys så specielt og godt for vores hud, da det arbejder i de absolut dybeste hudlag, uden at skade. 

Benyttelse & praktisk

For optimal hudplejerutine anbefaler vi både 24K Guld skrubben, 24K Rensemasken, 24K Eyepads og Serum-sættet til dette step. 

Rens ansigtet – Vibration 

Rens ansigtet med vand og dup den med et håndklæde. Påfør 24K guld skrub på de områder din hud har behov for det. Dette gøres maksimum 1-2 gange per uge og kun de steder hvor du oplever behov for det. 

Vask ansigtet i lunkent vand så alt skrubben er væk og dup ansigtet med et håndklæde så huden er tør. Påfør Guld rensemasken og lad den sidde i 5 minutters tid. Drik evt. En varm kop grøn the med dit collagen pulver ved dette step mens du venter. Inden du vasker masken af, gives en let massage i cirkulere bevægelser med Queen Glow-apparatet i vibrations-tilstand. Dette step er blot for at sætte blodcirkulationen i gang. 

Vask ansigtet i lunkent vand så alt masken er væk, du vil allerede nu se en fantastisk glød fra de 2 trin med de 24K guld metaller. 

Løft og opstramning – LED-Lysterapi og RF

På tør hud påføres Guld Eyepads under øjnene, lad dem sidde indtil din hudplejerutine er afsluttet. Påfør Serum-sættet på resten af ansigtet og halsen. 

Vi anbefaler samlet 3-5 minutter per område for steppet herunder: 

 Start med Vitamin C Serum og tryk på Mode på Queen Glow så både vibration og LED-lysterapi er i gang. Vælg den røde farve LED-lysterapi til din hudtype, dette gøres ved at trykke på “mode” og “strong weak”-knappen. Hvis alle LED-lysterapi ikke ønskes, bruges blot det samme LED-lysterapi til hele formålet neden for. 

Påfør Retinol Serum og fortsæt med vibration og blå LED-Lysterapi de ønskede områder.  

Påfør til slut Hyaluronsyre Serum og fortsæt med alle tre funktioner. Vibration, LED-Lysterapi og RF-teknologi. Ved RF-teknologi vil du kunne mærke de minimale stød, du kan starte på det laveste niveau og bevæge dig op i intensitet, jo mere din hud vænner sig til det. Dette anbefales 2-3 minutter alle ønskede områder. 

Til slut tages de 24K guld Eyepads af og du kan nu køre Queen Glow apparatet i slukket tilstand, rundt de steder på huden hvor der stadig er en del fugt. Lad produktet side, det er en skam at tørre det væk. 

Rens produktet med en vatrondel eller de tilhørende klude i pakken. 

Garanti & Kvalitet

Hos Séduisante får du med garanti er kvalitetsprodukt. Produkterne har altid 2 års fuld garanti. 

Séduisante betyder “forførende” på fransk, dog er vi en dansk virksomhed som har flere års erfaring med eksklusive og luksuriøse kvalitetsprodukter. Når du køber hos os, er du ikke længere end en dansktalende konsulent kan kontaktes eller besøges. Vi holder til i Fredericia hvor du også til hver en tid kan besøge os og teste produkterne inden køb. 

Vi mener et skønhedsprodukt i denne kalibre skal deles til hele verden, ikke kun på den røde løber i Hollywood eller hos de rige i Dubai. Alle har ret til at føle sig speciel, og give sig selv daglig skønhed og velvære. Et skønhedsprodukt er nødvendigvis ikke facit på dette, men følelsen af at være den bedste version af dig selv og gøre noget for dig selv på daglig basis, er starten på alt godt til dit daglige selvværdsfix.  

Du kan med produkter fra Séduisante altid opleve en verden med luksuriøs skønhed, på farten eller i dit eget hjem. 

FAQ

De elektroniske apparater har mange forskellige funktioner. Der er både apparater med LED lysterapi, jadesten, RF (radiofrekvens) teknologi, højfrekvent vibrationer og meget mere.

Alle apparater har hver deres funktion til hver deres formål. Alt efter hvad du ønsker forbedret eller evt. Forebygget, har hver funktion til hver deres mål.

Vi anbefaler du kontakter en konsulent fra Séduisante som kan hjælpe og guide dig ud fra din hudtype.

Det er vigtigt at vide, at hemmeligheden til en god og sund hudpleje er en kontinuerlig dagligdags rutine. Rens og fugt er kernen og alt dette kan du få her hos Séduisante.

En god start er at vide hvad du ønsker forbedret eller forebygget. Dernæst er det vigtigt at vide hvilken hudtype du har. Normal, tør eller fedtet hud.

Oftest er tør hud forbundet med klisteret make-up som sidder i plamager, fordi huden er tør. Tør hud kan også være forbundet med eksempelvis rødmen eller eksem.

Oftest er fedtet hud forbundet med urenheder såsom hudorme.

Det er ikke altid tilfældet at disse faktorer har en rød tråd i mellem sig, men mange gange er det tilfældet og derfor er det vigtigt at vælge en hudpleje rutine der passer til ens hudtype for forbedring.

Det er en lang og mange anbefalinger til hver hudtype, men overordnet kommer der de forskellige punkter og faktorer til dig her.

Et højfrekvent vibrationsapparat har flere egenskaber, men en af dem er at den forebygger og eliminere fine linjer og rynker. Derudover har den, den egenskab at dens vibrationer hjælper med at få dit hudplejeprodukt i dybden af huden. Har du derfor en tør hud, er det vigtigt at få mest muligt ud af dine cremer og serums. Der er meget mere fugt i sådanne produkter end vi mange gange tror, men når produktet påføres med vores hænder, absorbere vores hænder også en del af fugten. Derfor er et højfrekvent vibrationsapparat en rigtig god ting at have med i sin faste daglige hudpleje til tør hud.

Disse produkter har højfrekvent vibration:

LIGHT UP EYE LIFT

BOOS LADY FACELIFT

COMFORT CLEANER

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Til fedtet hud, anbefaler vi vores renseapparater, der findes flere forskellige, med flere forskellige funktioner, som alle går ind og giver noget dybde-rens.

Disse produkter har rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

COMFORT CLEANER

LIFT ME UP

 

Til hud der er uensartet; kan eksempelvis være pigmenteret områder eller mørke rander under øjnene, anbefaler vi et apparat med LED lysterapi.

LED lysterapi kan både give en lille her og nu effekt, men den er specielt egnet til en længerevarende behandling samt forebyggelse. LED lysterapi arbejder i hudens dybeste hudlag med dens lysbehandling. Det er derfor en rigtig vigtig ting at have med i sin hudplejerutine hvis man har nogle områder som er lidt dybere og kræver lidt mere intens og vedvarerne behandling.

Disse produkter har LED lysterapi i sig:

PHOTON LYS-TERAPI MASKE

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Kort sagt og hurtigt, så anbefaler vi et apparat med højfrekvent vibration til dig der har en tør hudtype.

Et højfrekvent vibrationsapparat har flere egenskaber, men en af dem er at den forebygger og eliminere fine linjer og rynker. Derudover har den, den egenskab at dens vibrationer hjælper med at få dit hudplejeprodukt i dybden af huden. Har du derfor en tør hud, er det vigtigt at få mest muligt ud af dine cremer og serums. Der er meget mere fugt i sådanne produkter end vi mange gange tror, men når produktet påføres med vores hænder, absorbere vores hænder også en del af fugten. Derfor er et højfrekvent vibrationsapparat en rigtig god ting at have med i sin faste daglige hudpleje til tør hud.

Disse produkter har højfrekvent vibration:

LIGHT UP EYE LIFT

BOSS LADY – FACELIFT

COMFORT CLEANER

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Til uren hud, anbefaler vi vores renseapparater, der findes flere forskellige, med flere forskellige funktioner, som alle går ind og giver noget dybde-rens.

Disse produkter har almen-rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

LIFT ME UP

 

Disse produkter har dybde-rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

COMFORT CLEANER

LIFT ME UP

 

Til hud der er uensartet; kan eksempelvis være pigmenteret områder eller mørke rander under øjnene, anbefaler vi et apparat med LED lysterapi.

LED lysterapi kan både give en lille her og nu effekt, men den er specielt egnet til en længerevarende behandling samt forebyggelse. LED lysterapi arbejder i hudens dybeste hudlag med dens lysbehandling. Det er derfor en rigtig vigtig ting at have med i sin hudplejerutine hvis man har nogle områder som er lidt dybere og kræver lidt mere intens og vedvarerne behandling.

Disse produkter har LED lysterapi i sig:

PHOTON LYS-TERAPI MASKE

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Oftest er tør hud forbundet med klisteret make-up som sidder i plamager, fordi huden er tør. Tør hud kan også være forbundet med eksempelvis rødmen eller eksem.

Oftest er fedtet hud forbundet med urenheder såsom hudorme.

Det er ikke altid tilfældet at disse faktorer har en rød tråd i mellem sig, men mange gange er det tilfældet og derfor er det vigtigt at vælge en hudpleje rutine der passer til ens hudtype for forbedring.

LED lysterapi er lysdioder som arbejder i hudens dybeste hudlag. Det er en fast rutine du skal have for at se forbedringer. Overordnet forklaret, kan det ses lidt som samme formål som et infrarødt lys har. Når du har et infrarødt lys, går det igennem alt. Du ser infrarødt lys i eksempelvis fjernbetjeninger. Selvom du har noget stående foran fjernsynet, vil fjernbetjeningen stadig virker – da det er det infrarøde lys som forbinder signalet.

Det er næsten samme idé med LED lysterapi. Lyset går igennem din hud også selvom der er noget “foran” lyset som rent logisk burde stoppe lyset.

Derfor kan lyset arbejde i de dybeste hudlag, som huden består af.

Grønt lys: neutralisere, stabilisere balance, kan reducere fedtet/olieret hud. Kan også være med til at neutralisere hævelse.

Gult lys: giver glød og forebygger celle oxygen, reducere pigmentfejl og eliminere fine linjer og rynker. Er desuden også god hvis du skulle få feber, da oxygen hjælper med at give huden energi.

Lilla lys: Kombinere de to lys rød og blå. Den er derfor rigtig god til at reparere og forebygge specielt for akne og urenheder.

Grønt/blåligt lys: giver energi til celledannelse.

Laser lys/det hvide lys: Penetrere dybt i huden og har en anti-aging effekt. Eliminere fine linjer og rynker.

Benyt apparatet på ren, tør og vasket hud. Skal ikke benyttes med make-up og har bedst effekt på en ren hud.

Mange anbefaler du også kan bruge serum eller creme, vi mener dog af egen erfaring, at lysterapien har absolut bedst effekt på helt nyvasket hud uden nogen hudplejeprodukter. Eksempelvis når du lige er kommet ud fra badet.

Vi sender alle almen hverdage kl. 10. Så hvis produktet er bestilt inden da, så sender vi din ordre samme dag. Vi sender med GLS som derefter plejer at levere inden for 1-3 hverdage.

I din ordre vedhæfter vi en returlabel, med den kan du sende dine varer retur. Den skal indleveres til nærmeste GLS shop og er betalt af os. Du skal derfor blot klistrer den på pakken så den kan sendes retur til os.

Husk dog at sende en mail til info@seduisante.dk når du sender den retur, så vi ved den kommer fra dig.

100 dages tilfredshedsgaranti
Livstidsservice på alle elektroniske produkter
Gratis levering samt returnering
Et unikt patenteret hudplejeapparat

VI HAR GLADE OG TILFREDSE KUNDER

Yderligere information

Indeholder

Queen glow apparat. Små engangs klude. Strømstik m/ USB stik. Brugervejledning.

Vægt

198 gram

Produktstørrelse

H:18 x B:4,5 x D:4,2 CM

Pakkestørrelse

H:10,7 x B:24 x D:6 CM

Manual - video

Link:

Manual PDF

Link:

Batteri tid i brug

Ca 5 timer

Batterikapacitet

800mAh

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop