Over 15.000+ Glade danske kunder
100% Tilfredshedsgaranti
Livstidsservice

Queen Glow

DKK 4.100,00

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Livstidsservice på alle elektroniske produkter
 • Gratis levering samt returnering
 • Et unikt patenteret hudplejeapparat
 • CE godkendt inden for dansk lovgivning

Specifikationer

Hvordan bruges produktet?

Photon LED-Lys terapi

LED lys er en pupulær teknologi i hudplejeprodukter. LED Lys, som faktisk kaldes lysdioder hvis vi skal være helt korrekt, er i sin tid udviklet af NASA. Det lyder meget rummeligt, men det er det faktisk også. 

Det er kort sagt en halvlederlyskilde, der frigiver energi så den kan producere forskellige lysfarver. I LED-lysterapi trænger det energiproducerede lys ind i dybere lag i huden, end som konventionelle lyskilder. Derfor er dette lys så specielt og godt for vores hud, da det arbejder i de absolut dybeste hudlag, uden at skade. 

Benyttelse & praktisk

For optimal hudplejerutine anbefaler vi både 24K Guld skrubben, 24K Rensemasken, 24K Eyepads og Serum-sættet til dette step. 

Rens ansigtet – Vibration 

Rens ansigtet med vand og dup den med et håndklæde. Påfør 24K guld skrub på de områder din hud har behov for det. Dette gøres maksimum 1-2 gange per uge og kun de steder hvor du oplever behov for det. 

Vask ansigtet i lunkent vand så alt skrubben er væk og dup ansigtet med et håndklæde så huden er tør. Påfør Guld rensemasken og lad den sidde i 5 minutters tid. Drik evt. En varm kop grøn the med dit collagen pulver ved dette step mens du venter. Inden du vasker masken af, gives en let massage i cirkulere bevægelser med Queen Glow-apparatet i vibrations-tilstand. Dette step er blot for at sætte blodcirkulationen i gang. 

Vask ansigtet i lunkent vand så alt masken er væk, du vil allerede nu se en fantastisk glød fra de 2 trin med de 24K guld metaller. 

Løft og opstramning – LED-Lysterapi og RF

På tør hud påføres Guld Eyepads under øjnene, lad dem sidde indtil din hudplejerutine er afsluttet. Påfør Serum-sættet på resten af ansigtet og halsen. 

Vi anbefaler samlet 3-5 minutter per område for steppet herunder: 

 Start med Vitamin C Serum og tryk på Mode på Queen Glow så både vibration og LED-lysterapi er i gang. Vælg den røde farve LED-lysterapi til din hudtype, dette gøres ved at trykke på “mode” og “strong weak”-knappen. Hvis alle LED-lysterapi ikke ønskes, bruges blot det samme LED-lysterapi til hele formålet neden for. 

Påfør Retinol Serum og fortsæt med vibration og blå LED-Lysterapi de ønskede områder.  

Påfør til slut Hyaluronsyre Serum og fortsæt med alle tre funktioner. Vibration, LED-Lysterapi og RF-teknologi. Ved RF-teknologi vil du kunne mærke de minimale stød, du kan starte på det laveste niveau og bevæge dig op i intensitet, jo mere din hud vænner sig til det. Dette anbefales 2-3 minutter alle ønskede områder. 

Til slut tages de 24K guld Eyepads af og du kan nu køre Queen Glow apparatet i slukket tilstand, rundt de steder på huden hvor der stadig er en del fugt. Lad produktet side, det er en skam at tørre det væk. 

Rens produktet med en vatrondel eller de tilhørende klude i pakken. 

Garanti & Kvalitet

Hos Séduisante får du med garanti er kvalitetsprodukt. Produkterne har altid 2 års fuld garanti. 

Séduisante betyder “forførende” på fransk, dog er vi en dansk virksomhed som har flere års erfaring med eksklusive og luksuriøse kvalitetsprodukter. Når du køber hos os, er du ikke længere end en dansktalende konsulent kan kontaktes eller besøges. Vi holder til i Fredericia hvor du også til hver en tid kan besøge os og teste produkterne inden køb. 

Vi mener et skønhedsprodukt i denne kalibre skal deles til hele verden, ikke kun på den røde løber i Hollywood eller hos de rige i Dubai. Alle har ret til at føle sig speciel, og give sig selv daglig skønhed og velvære. Et skønhedsprodukt er nødvendigvis ikke facit på dette, men følelsen af at være den bedste version af dig selv og gøre noget for dig selv på daglig basis, er starten på alt godt til dit daglige selvværdsfix.  

Du kan med produkter fra Séduisante altid opleve en verden med luksuriøs skønhed, på farten eller i dit eget hjem. 

Specifikationer

Yderligere information

Indeholder

Queen glow apparat. Små engangs klude. Strømstik m/ USB stik. Brugervejledning.

Vægt

198 gram

Produktstørrelse

H:18 x B:4,5 x D:4,2 CM

Pakkestørrelse

H:10,7 x B:24 x D:6 CM

Manual - video

Link:

Manual PDF

Link:

Batteri tid i brug

Ca 5 timer

Batterikapacitet

800mAh

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop