+5.000 Glade danske kunder
100% Tilfredshedsgaranti
Livstidsservice på alle elektroniske produkter
SPAR 50%

Nefertiti Necklift

DKK 399,00

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Livstidsservice på alle elektroniske produkter
 • Gratis levering samt returnering
 • Et unikt patenteret hudplejeapparat
 • CE godkendt inden for dansk lovgivning
mobilepay-redes-sed

Specifikationer

√  Højfrekvent vibrationsteknologi for løft.

√  LED-lysterapi / Photon i blå, grøn og rød.

√  Forebyggelse og forbedring af huden.

√  Specielt til hals og “kalkunhage”.

√  Eliminere fine linjer og rynker.


Nefertiti Lift er et banebrydende anti-aging teknologisk apparat. Den kombinerer højfrekvens hastigheds vibrationer, som giver dig en dejlig følelse af massage. Den har det velkendte lysterapi og et integreret varmesystem. Alt dette får du i én enkelt håndholdt enhed.
 

Nefertiti fungerer ved hjælp af en smart vibrationsteknologi. Den hjælper dig med at slappe af i musklerne og derved hjælpe dig med målrettet med uønskede områder med løs hud. Fine linjer elimineres og du opnår en fastere og glattere hud omkring ansigt, hals, nakke, skuldre og andre dele af kroppen.  

Nefertiti er designet til brug af hals og kæbe område, men kan naturligvis også bruges alle andre steder på huden. Dog er der en stor beslutning bag designet, da halsområdet oftest kan være et lidt besværligt område at komme til med de opadgående bevægelser, derfor er Nefertiti helt fantastisk, fordi den gør det nemt –og sjovt! 

 Ud over at udglatte din hud kan det også hjælpe med at lindre smerter i de følsomme nakke- og skulderområder med den dejlige varme. Den er også god ved tindinger og pande området, hvis du eksempelvis lider af spændingshovedpine. Derfor er produktet helt fantastisk til flere formål og er simpelthen et must-have i et hvert hjem til dig som går op i sund hudpleje. 

Produktet har en intelligent sensor i sig, som gør den kun starter så snart den mærker din hud. Når du tænder for produktet, vil den derfor ikke påbegynde højfrekvent vibrationerne før den mærker dig. Når du påfør den glatte overflade med lyset på din hud, vil Nefertiti-apparatet herefter starte med højfrekvensvibrationerne.  

Herefter starter processen. Produktets funktion vil starte med at sætte gang i blodcirkulationen og penetrere dit hudpleje-produkt i de dybeste hudlag, langt dybere end hvis du brugte dine fingre. Vibrationerne vil hjælpe huden med at opstramme sig og give en contour omkring de punkter du arbejder med. Fine linjer og rynker vil reducere og dit hudplejeprodukt vil give en langt højere effekt. 

Har du løs hud eller den såkaldte “kalkunhage” er produktet også med til at eliminere det uønskede område med de højfrekvente vibrationer. 

Rødt lys – Anti aging 

Nefertiti-apparatet fungerer med 3 lys. Det ene er rødt lys, som afgiver varme. Varmen hjælper apparatet og dit hudplejeprodukt med at samarbejde. Varme åbner huden op og løsner muskel-områderne i dit ansigt, hvilket også får din hud til at slappe af. Nefertiti bliver op til 45 grader varmt, det hjælper med at sætte gang i blodcirkulationen og varmen kan være utrolig afdæmpende hvis du eksempel vis lider af for spændte muskler eller en træt og ikke spændstig hud. 

Da Nefertiti bliver op til 45 grader varmt, som for nogle kan virke utrolig varmt på halsen og ansigtet, anbefaler vi ikke at benytte Nefertiti-apparatet mere end 3-5 minutter per område med det røde lys hvis du har en meget følsom og sårbar hud. Åbne sår eller anden form for ekstrem tør lidelse, skal du opsøge din læge først for benyttelse af det røde lys. Her anbefaler vi i stedet for, at du benytter blåt lys, med den kølende effekt som kan være utrolig behageligt for kløe.  

Læs mere i “Blåt Lys ”-afsnittet for mere info om blåt lys.

Blåt lys – Anti Blemish 

Nefertiti-apparatet fungerer med 3 lys. Det røde lys og blåt lys. Blåt lys giver en kølende effekt på huden. Den kølende effekt får huden til at trække sig sammen og “lukke” sig. Det er specielt godt efter du har påført dit daglige hudplejeprodukt, så huden rigtig kan hygge sig og produktet kan ligge og arbejde med sig selv derinde. 

Den kølende effekt er også specielt god til hævelse fra eksempelvis væske eller for at få den opstrammende og friske følelse efter en god nattesøvn. Den kølende effekt giver med øjeblikkelig virkning en frisk og sund følelse omkring på din hud, døjer du eksempelvis med en følelse af generelt træt eller ikke spændstig hud omkring halsen, er den helt fantastisk til at benytte for at få følelsen af opstrammet hud. 

Blåt lys er også godt for dem med tør hud, den kølende effekt kan være lindrende for kløen og irritationen vi oplever med tør og irriteret hud. Eksempelvis kan det være dejligt at tage en isterning omkring tør hud, her kan du i stedet brug et langt mere effektivt produkt med Nefertiti og samme tid få fugt.  

Grønt lys – Tør hud/ujævnheder

Nefertiti-apparatet fungerer med 3 lys. Det røde lys, blåt lys og grønt lys.

Det grønne lys er rigtig godt for den røde, tørre og irriterede hud. Såfremt du har en tør hudirritation som eksem, pigmentering eller anden form for ujævnheder i din hud så er det grønne lys helt fantastisk. Lyset arbejder i de dybe hudlag, så du kan opnå en lækker ensartet hud. Med Nefertiti lift kan du også arbejde mere koncentreret med det mere simple og mindre apparat end den store maske. Har du eksempelvis røde områder eller karspringninger på dine kinder, er den helt fantastisk for et koncentreret arbejdsområde.

Mange gange kan vi på billeder se denne her helt fine porcelæns ensartede hud. Med det grønne LED-lysterapi er det det vi prøver at sigte efter at opnå. Det er naturligvis klart, at der kan være mange grunde til røde områder og irritation på huden, men sammen med en fugtigende serum fra Power Serum Set og Nefertiti lift kan du opnå helt fantastiske resultater med daglig brug.

Nefertiti er patenteret, patentnummer: 004374015-0001 

Hos Séduisante får du med garanti er kvalitetsprodukt. Produkterne har altid 2 års fuld garanti. 

Séduisante betyder “forførende” på fransk, dog er vi en dansk virksomhed som har flere års erfaring med eksklusive og luksuriøse kvalitetsprodukter. Når du køber hos os, er du ikke længere end en dansktalende konsulent kan kontaktes eller besøges. Vi holder til i Fredericia hvor du også til hver en tid kan besøge os og teste produkterne inden køb. 

Vi mener et skønhedsprodukt i denne kalibre skal deles til hele verden, ikke kun på den røde løber i Hollywood eller hos de rige i Dubai. Alle har ret til at føle sig speciel, og give sig selv daglig skønhed og velvære. Et skønhedsprodukt er nødvendigvis ikke facit på dette, men følelsen af at være den bedste version af dig selv og gøre noget for dig selv på daglig basis, er starten på alt godt til dit daglige selvværdsfix.  

Du kan med produkter fra Séduisante altid opleve en verden med luksuriøs skønhed, på farten eller i dit eget hjem. 

Hvordan bruges produktet?

Højfrekvent vibrationsteknologi

Produktet har en intelligent sensor i sig, som gør den kun starter så snart den mærker din hud. Når du tænder for produktet, vil den derfor ikke påbegynde højfrekvent vibrationerne før den mærker dig. Når du påfør den glatte overflade med lyset på din hud, vil Nefertiti-apparatet herefter starte med højfrekvensvibrationerne.  

Herefter starter processen. Produktets funktion vil starte med at sætte gang i blodcirkulationen og penetrere dit hudpleje-produkt i de dybeste hudlag, langt dybere end hvis du brugte dine fingre. Vibrationerne vil hjælpe huden med at opstramme sig og give en contour omkring de punkter du arbejder med. Fine linjer og rynker vil reducere og dit hudplejeprodukt vil give en langt højere effekt. 

Har du løs hud eller den såkaldte “kalkunhage” er produktet også med til at eliminere det uønskede område med de højfrekvente vibrationer. 

Benyttelse & praktisk - Rød Lys

Nefertiti Lift har 3 forskellige LED-lys terapi i sig.
Du kan både bruge apparatet med eller uden produkt, dog har produktet absolut bedst effekt med et produkt, såsom serum. 

Rødt Lys – Fugt step 

Påfør din Vitamin C serum i dette step. Tryk på Nefertiti Lift apparatet og sæt den mod din hud på ansigtet. Hold Nefertiti Lift-apparatet i den position du føler der passer ind til din ansigtsstruktur, du kan vende den, den vej du ønsker og føler for. Det vigtigste er, at kanten med LED-Lys rammer huden så sensorerne startes.   

Med bevægelserne og varmen begynder dit hudplejeprodukt at arbejde sig i dybden af huden og hjælper din hud med at indtage produktet langt bedre end dine fingre. 

Brug hele LED-kanten på huden. Brug opadgående bevægelser og kør apparatet med et let tryk ind imod din hud. Eksempelvis fra kravebenet og op til kæben. Eller fra mundvigen op og til tindingen. Benyt den det område du ønsker opstrammet. 

For bedst virkning anbefaler vi at benytte produktet 3-5 minutter per område, eller til hudplejeproduktet er penetreret helt ind i huden og din hud begynder at blive tør. 

Benyttelse - Blå & Grøn Lys

Blå & grøn Lys – Løfte og forebyggende step 

Påfør din Retinol og Hylauron Serum i dette step. Hold Nefetiti-apparatet i samme position som fugt-steppet. Det vigtigste er, at den runde kant med lyset rammer huden så sensorerne i apparatet startes. Træk huden op ad med apparatet. Benyt let tryk i opadgående lige bevægelser.  

Alle steps hjælper dig med at sætte gang i blodcirkulationen, men din hud har altid godt af at få fugt penetreret i huden og massage for blodcirkulationen. Du kan derfor bruge Nefetiti-apparat steppet med Fugt og Løft, hver dag, uden at skulle være bange for det skader huden. Du kan bruge produktet alle steder på huden. 

For bedst virkning anbefaler vi at benytte produktet 3-5 minutter per område, eller til hudplejeproduktet er penetreret helt ind i huden og din hud begynder at blive tør. Du vil kunne mærke dette step, når Nefertiti Lift apparatet ikke længere er lige så glat at arbejde med i din hud. 

FAQ

De elektroniske apparater har mange forskellige funktioner. Der er både apparater med LED lysterapi, jadesten, RF (radiofrekvens) teknologi, højfrekvent vibrationer og meget mere.

Alle apparater har hver deres funktion til hver deres formål. Alt efter hvad du ønsker forbedret eller evt. Forebygget, har hver funktion til hver deres mål.

Vi anbefaler du kontakter en konsulent fra Séduisante som kan hjælpe og guide dig ud fra din hudtype.

Det er vigtigt at vide, at hemmeligheden til en god og sund hudpleje er en kontinuerlig dagligdags rutine. Rens og fugt er kernen og alt dette kan du få her hos Séduisante.

En god start er at vide hvad du ønsker forbedret eller forebygget. Dernæst er det vigtigt at vide hvilken hudtype du har. Normal, tør eller fedtet hud.

Oftest er tør hud forbundet med klisteret make-up som sidder i plamager, fordi huden er tør. Tør hud kan også være forbundet med eksempelvis rødmen eller eksem.

Oftest er fedtet hud forbundet med urenheder såsom hudorme.

Det er ikke altid tilfældet at disse faktorer har en rød tråd i mellem sig, men mange gange er det tilfældet og derfor er det vigtigt at vælge en hudpleje rutine der passer til ens hudtype for forbedring.

Det er en lang og mange anbefalinger til hver hudtype, men overordnet kommer der de forskellige punkter og faktorer til dig her.

Et højfrekvent vibrationsapparat har flere egenskaber, men en af dem er at den forebygger og eliminere fine linjer og rynker. Derudover har den, den egenskab at dens vibrationer hjælper med at få dit hudplejeprodukt i dybden af huden. Har du derfor en tør hud, er det vigtigt at få mest muligt ud af dine cremer og serums. Der er meget mere fugt i sådanne produkter end vi mange gange tror, men når produktet påføres med vores hænder, absorbere vores hænder også en del af fugten. Derfor er et højfrekvent vibrationsapparat en rigtig god ting at have med i sin faste daglige hudpleje til tør hud.

Disse produkter har højfrekvent vibration:

LIGHT UP EYE LIFT

BOOS LADY FACELIFT

COMFORT CLEANER

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Til fedtet hud, anbefaler vi vores renseapparater, der findes flere forskellige, med flere forskellige funktioner, som alle går ind og giver noget dybde-rens.

Disse produkter har rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

COMFORT CLEANER

LIFT ME UP

 

Til hud der er uensartet; kan eksempelvis være pigmenteret områder eller mørke rander under øjnene, anbefaler vi et apparat med LED lysterapi.

LED lysterapi kan både give en lille her og nu effekt, men den er specielt egnet til en længerevarende behandling samt forebyggelse. LED lysterapi arbejder i hudens dybeste hudlag med dens lysbehandling. Det er derfor en rigtig vigtig ting at have med i sin hudplejerutine hvis man har nogle områder som er lidt dybere og kræver lidt mere intens og vedvarerne behandling.

Disse produkter har LED lysterapi i sig:

PHOTON LYS-TERAPI MASKE

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Kort sagt og hurtigt, så anbefaler vi et apparat med højfrekvent vibration til dig der har en tør hudtype.

Et højfrekvent vibrationsapparat har flere egenskaber, men en af dem er at den forebygger og eliminere fine linjer og rynker. Derudover har den, den egenskab at dens vibrationer hjælper med at få dit hudplejeprodukt i dybden af huden. Har du derfor en tør hud, er det vigtigt at få mest muligt ud af dine cremer og serums. Der er meget mere fugt i sådanne produkter end vi mange gange tror, men når produktet påføres med vores hænder, absorbere vores hænder også en del af fugten. Derfor er et højfrekvent vibrationsapparat en rigtig god ting at have med i sin faste daglige hudpleje til tør hud.

Disse produkter har højfrekvent vibration:

LIGHT UP EYE LIFT

BOSS LADY – FACELIFT

COMFORT CLEANER

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Til uren hud, anbefaler vi vores renseapparater, der findes flere forskellige, med flere forskellige funktioner, som alle går ind og giver noget dybde-rens.

Disse produkter har almen-rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

LIFT ME UP

 

Disse produkter har dybde-rens til formål:

CLEAN MY SOUL – SKINCLEANER

COMFORT CLEANER

LIFT ME UP

 

Til hud der er uensartet; kan eksempelvis være pigmenteret områder eller mørke rander under øjnene, anbefaler vi et apparat med LED lysterapi.

LED lysterapi kan både give en lille her og nu effekt, men den er specielt egnet til en længerevarende behandling samt forebyggelse. LED lysterapi arbejder i hudens dybeste hudlag med dens lysbehandling. Det er derfor en rigtig vigtig ting at have med i sin hudplejerutine hvis man har nogle områder som er lidt dybere og kræver lidt mere intens og vedvarerne behandling.

Disse produkter har LED lysterapi i sig:

PHOTON LYS-TERAPI MASKE

QUEEN GLOW

NEFERTITI NECKLIFT

 

Oftest er tør hud forbundet med klisteret make-up som sidder i plamager, fordi huden er tør. Tør hud kan også være forbundet med eksempelvis rødmen eller eksem.

Oftest er fedtet hud forbundet med urenheder såsom hudorme.

Det er ikke altid tilfældet at disse faktorer har en rød tråd i mellem sig, men mange gange er det tilfældet og derfor er det vigtigt at vælge en hudpleje rutine der passer til ens hudtype for forbedring.

LED lysterapi er lysdioder som arbejder i hudens dybeste hudlag. Det er en fast rutine du skal have for at se forbedringer. Overordnet forklaret, kan det ses lidt som samme formål som et infrarødt lys har. Når du har et infrarødt lys, går det igennem alt. Du ser infrarødt lys i eksempelvis fjernbetjeninger. Selvom du har noget stående foran fjernsynet, vil fjernbetjeningen stadig virker – da det er det infrarøde lys som forbinder signalet.

Det er næsten samme idé med LED lysterapi. Lyset går igennem din hud også selvom der er noget “foran” lyset som rent logisk burde stoppe lyset.

Derfor kan lyset arbejde i de dybeste hudlag, som huden består af.

Grønt lys: neutralisere, stabilisere balance, kan reducere fedtet/olieret hud. Kan også være med til at neutralisere hævelse.

Gult lys: giver glød og forebygger celle oxygen, reducere pigmentfejl og eliminere fine linjer og rynker. Er desuden også god hvis du skulle få feber, da oxygen hjælper med at give huden energi.

Lilla lys: Kombinere de to lys rød og blå. Den er derfor rigtig god til at reparere og forebygge specielt for akne og urenheder.

Grønt/blåligt lys: giver energi til celledannelse.

Laser lys/det hvide lys: Penetrere dybt i huden og har en anti-aging effekt. Eliminere fine linjer og rynker.

Benyt apparatet på ren, tør og vasket hud. Skal ikke benyttes med make-up og har bedst effekt på en ren hud.

Mange anbefaler du også kan bruge serum eller creme, vi mener dog af egen erfaring, at lysterapien har absolut bedst effekt på helt nyvasket hud uden nogen hudplejeprodukter. Eksempelvis når du lige er kommet ud fra badet.

Vi sender alle almen hverdage kl. 10. Så hvis produktet er bestilt inden da, så sender vi din ordre samme dag. Vi sender med GLS som derefter plejer at levere inden for 1-3 hverdage.

I din ordre vedhæfter vi en returlabel, med den kan du sende dine varer retur. Den skal indleveres til nærmeste GLS shop og er betalt af os. Du skal derfor blot klistrer den på pakken så den kan sendes retur til os.

Husk dog at sende en mail til info@seduisante.dk når du sender den retur, så vi ved den kommer fra dig.

100 dages tilfredshedsgaranti
Livstidsservice på alle elektroniske produkter
Gratis levering samt returnering
Et unikt patenteret hudplejeapparat

VI HAR GLADE OG TILFREDSE KUNDER

Yderligere information

Indeholder

Nefertiti necklift apparat. USB kabel. Brugervejledning.

Produktstørrelse

H:11,5 x B:6,3 x D:5 CM

Pakkestørrelse

H:6,5 x B:18,6 x D:6,5 CM

Spænding

5V

Strømindgang

3W

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop