Over 15.000+ Glade danske kunder
100% Tilfredshedsgaranti
Livstidsservice

Boss Lady - Facelift

DKK 800,00

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Livstidsservice på alle elektroniske produkter
 • Gratis levering samt returnering
 • Et unikt patenteret hudplejeapparat
 • CE godkendt inden for dansk lovgivning

Specifikationer

Hvordan bruges produktet?

Photon LED-Lys terapi

LED lys er en pupulær teknologi i hudplejeprodukter. LED Lys, som faktisk kaldes lysdioder hvis vi skal være helt korrekt, er i sin tid udviklet af NASA. Det lyder meget rummeligt, men det er det faktisk også. 

Det er kort sagt en halvlederlyskilde, der frigiver energi så den kan producere forskellige lysfarver. I LED-lysterapi trænger det energiproducerede lys ind i dybere lag i huden, end som konventionelle lyskilder. Derfor er dette lys så specielt og godt for vores hud, da det arbejder i de absolut dybeste hudlag, uden at skade. 

Benyttelse & praktisk

Boss Lady har 2 forskellige metoder. 
Du kan både bruge apparatet med eller uden produkt, dog har produktet absolut bedst effekt med et produkt, såsom serum. 

Rødt Lys – Fugt step 

Påfør din Vitamin C serum i dette step. Tryk på Boss Lady apparatet og sæt den mod din hud på ansigtet. Hold Boss Lady-apparatet i den position du føler der passer ind til din ansigtsstruktur, du kan vende den, den vej du ønsker og føler for. Det vigtigste er, at sølvkanten rammer huden så sensorerne startes.   

Med bevægelserne og varmen begynder dit hudplejeprodukt at arbejde sig i dybden af huden og hjælper din hud med at indtage produktet langt bedre end dine fingre. 

Brug hele sølv kantet på huden. Brug opadgående bevægelser og kør apparatet med et let tryk ind imod din hud. Eksempelvis fra kravebenet og op til kæben. Eller fra mundvigen op og til tindingen. Benyt den det område du ønsker opstrammet. 

For bedst virkning anbefaler vi at benytte produktet 3-5 minutter per område, eller til hudplejeproduktet er penetreret helt ind i huden og din hud begynder at blive tør. 

Blåt Lys – Løfte step 

Påfør din Retinol og Hylauron Serum i dette step. Hold Boss Lady-apparatet i samme position som fugt-steppet, du kan vende den, den vej du ønsker og føler for. Det vigtigste er, at sølvkanten rammer huden så sensorerne startes. Træk huden op ad med apparatet. Benyt nænsomme bevægelser og brug rolige opadgående cirkulerer bevægelser.  

Alle steps hjælper dig med at sætte gang i blodcirkulationen, men din hud har altid godt af at få fugt penetreret i huden og massage for blodcirkulationen. Du kan derfor bruge Boss Lady-apparat steppet med Fugt og Løft, hver dag, uden at skulle være bange for det skader huden. Du kan bruge Boss Lady alle steder på huden. 

For bedst virkning anbefaler vi at benytte produktet 3-5 minutter per område, eller til hudplejeproduktet er penetreret helt ind i huden og din hud begynder at blive tør. Du vil kunne mærke dette step, når Boss Lady apparatet ikke længere er lige så glat at arbejde med i din hud. 

Benyttelse - Blå lys

Garanti & Kvalitet

Hos Séduisante får du med garanti er kvalitetsprodukt. Produkterne har altid 2 års fuld garanti. 

Séduisante betyder “forførende” på fransk, dog er vi en dansk virksomhed som har flere års erfaring med eksklusive og luksuriøse kvalitetsprodukter. Når du køber hos os, er du ikke længere end en dansktalende konsulent kan kontaktes eller besøges. Vi holder til i Fredericia hvor du også til hver en tid kan besøge os og teste produkterne inden køb. 

Vi mener et skønhedsprodukt i denne kalibre skal deles til hele verden, ikke kun på den røde løber i Hollywood eller hos de rige i Dubai. Alle har ret til at føle sig speciel, og give sig selv daglig skønhed og velvære. Et skønhedsprodukt er nødvendigvis ikke facit på dette, men følelsen af at være den bedste version af dig selv og gøre noget for dig selv på daglig basis, er starten på alt godt til dit daglige selvværdsfix.  

Du kan med produkter fra Séduisante altid opleve en verden med luksuriøs skønhed, på farten eller i dit eget hjem. 

Specifikationer

Yderligere information

Indeholder

LED Lys-Terapi apparat. USB-Kabel. Brugervejledning.

Produktstørrelse

H: 6,8 CM x B: 10,5 CM x D: 2 CM

Pakkestørrelse

H: 9,6 CM B: 15,5 CM D: 4,4 CM

Manual - video

Link:

Manual PDF

Link:

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop